Social Image Fallback

Hiswa Blauwe vlag Golden Anchors

Sailor's Inn

Van snelle snack tot verfijnde gastronomie
Wie haven zegt, zegt natuurlijk ook lekker eten en drinken. Genieten met een goed glas rosé en een paar fijne gamba’s, mooie oesters en/of een koele Chablis, of even een lekkere tosti’s, een goed broodje of een paar (vis)kroketjes. Wat komt u allemaal tegen op het Jachthaven Bruinisse menu??

Ontspannen & genieten
Een aangename mix van Grand Café, Bistro en restaurant: dat is Sailor’s Inn. Het uitzicht op het Grevelingenmeer is prachtig! Op het terras of in de fraaie lounge binnen kun je terecht voor een eenvoudig hapje-drankje, een lichte lunch maar ook voor het chiquere voor-, hoofd- en nagerecht. Denk aan bouillon van boerderijkippetjes en tournedos met truffelsaus, maar denk ook vooral aan verrukkelijk klaargemaakte zoutwaterspecialiteiten als kreeft, oesters, zeebaars en mosselen – zoals het hoort!

Sailor's Inn

 

Supermarkt Jachthaven Bruinisse
Elke dag vers

In SuperBru vindt u een compleet supermarktassortiment: elke dag vers brood, veel makkelijke kant-en-klaar producten, veel verse groenten, zuivel, fruit en gekoelde drankjes. Elke dag worden er nieuwe, verse producten aangeleverd. De winkel is overzichtelijk, de inrichting uitnodigend en fraai.

Tel: 0111 48 20 80

Delen