Social Image Fallback

Hiswa Blauwe vlag Golden Anchors

Terug- en vooruitblikken met Viola en Marco

2020 was een bijzonder en bizar jaar. Zonder te veel clichés over corona te gebruiken moeten we concluderen dat we dit nooit eerder hebben meegemaakt. Ondanks de beperkingen die we door de pandemie moesten opleggen kijken we tevreden terug op dit seizoen. Nooit eerder lag de haven zo vol en hebben zoveel mensen de rust en ruimte op het water (her)ontdekt. Het team heeft keihard gewerkt en vaak onder lastige omstandigheden. Het gaf soms een dubbel gevoel. Fantastisch dat het zo druk was in de haven, maar het gaf ook veel stress om voor iedereen een ligplaats te regelen. En dat met die vaak hoge temperaturen. Alle lof voor onze assistent-havenmeesters die dit elke dag voor elkaar kregen, met een glimlach op hun gezicht.

De vele positieve reacties van onze gasten gaf ons veel voldoening en maakt ons trots. Vooral de extra nachtbewaking tijdens de ‘lockdown’ werd enorm gewaardeerd door onze gasten. Wij zijn u enorm dankbaar voor uw vertrouwen in ons team en onze haven. Ook uw flexibiliteit tijdens deze periode stellen wij enorm op prijs. We hebben besloten de tarieven voor ligplaatsen dit jaar niet te indexeren zoals we dat normaal gesproken doen. Dat vinden we wel gepast in deze tijd.

Tegelijk met corona werd duidelijk dat onze collega Henk Gravestein zou stoppen aan het einde van het seizoen. Het idee dat wij het roer over gingen nemen moest wel even indalen. Inmiddels runnen we alweer drie maanden de haven en voelt het heel vertrouwd. We hebben een goed en enthousiast team dat barst van de ambitie.

De afgelopen jaren hebben we goed geluisterd naar de behoeften van onze gasten en zijn daarmee aan de slag gegaan. Inmiddels hebben we een nieuw WIFI netwerk aangelegd en hebben we nog een aantal verrassingen voor jullie in petto. Een tipje van de sluier; meer vermaak voor de kinderen (ook tieners), een verrassingselement in de badhuizen en vernieuwing van de beplanting op de haven. Ook willen we meer kleinschalige events organiseren tijdens het hoogseizoen. Voor zowel jong als oud. Als ‘corona’ het tenminste toelaat. Benieuwd? Bekijk de Sneak Peek via DEZE LINK

Het blijft voorlopig nog een onzekere tijd, maar we zijn nu beter voorbereid. We hopen natuurlijk dat het een drukke en gezellige zomer wordt zonder beperkingen. De verhuur van vaste ligplaatsen stijgt en we hopen dat we over een paar jaar een discussie voeren over de aanleg van een extra steiger. Hopelijk met hetzelfde team als nu.        

We willen de stijgende lijn waarin we zitten vasthouden. Daarom vinden wij het heel belangrijk goed contact met onze gasten te hebben en te houden. Op deze manier kunnen we bij eventuele problemen, of zaken die niet naar wens zijn, snel schakelen en oplossingen bieden.

Namens het gehele team van Jachthaven Bruinisse wensen wij u, uw familie en geliefden hele fijne feestdagen. Geniet van elkaar (ook in klein gezelschap) en blijf gezond. Wij kijken er nu al naar uit u volgend seizoen te ontvangen op onze haven!

Viola Schellevis en Marco de Berg

Delen