Social Image Fallback

Jachthaven Bruinisse is regelmatig gasthaven van diverse (zeil)evenementen. Wilt u hierover meer informatie? Neem dan contact op met de medewerkers van Jachthaven Bruinisse.

Volg ons ook op Facebook! 

Deze dag zijn er geen evenementen. Hieronder vindt u het overzicht van alle evenementen.

 • 40 Mijl van Bru
  zaterdag 25 mei 2019

  40 Mijl van Bru

  De 40 mijl van Bru is een uitdagende doublehanded zeilwedstrijd op de Grevelingen voor scherpe jachten vanaf acht meter. Samen met je zeilmaat-partner-vrouw 40 sportieve mijlen afleggen in de toerklasse of wedstrijdklasse en je meten aan andere doublehanded teams. Meer info

  Delen
 • Renessedag
  zaterdag 1 juni 2019

  Renessedag

  De 33ste Renessedag wordt georganiseerd door de leden van de voetbalvereniging SV Renesse, Tennis vereniging Scelveringheen de PKN Kerk Schouwen Aan Zee. Rond het kerkterrein is een grote braderie en een Zeeuwse markt, met oude Zeeuwse ambachten en producten. 

  Delen
 • Paardenmarkt Zierikzee
  woensdag 5 juni 2019

  Paardenmarkt Zierikzee

  De Paardenmarkt Zierikzee vindt traditioneel plaats 'op de eerste woensdag, voorafgaand op de eerste donderdag in juni'. In 2019 wordt de markt dus gehouden op woensdag 5 juni van 10.00 - 17.00 uur. Naast de markt zijn er de Zeeuwse trekpaarden te bewonderen, waarvan er enkele nieuwe hoeven zullen krijgen. 

  Delen
 • Avondmarkt Renesse
  donderdag 6 juni 2019

  Avondmarkt Renesse

  Jaarlijks vindt er in de zomermaanden tweewekelijks op zaterdag een Avondmarkt plaats. De nachtmarkt is al jaren een groot succes en een publiekstrekker van formaat. Van 19.00 tot 24.00uur vindt u dan in het centrum van Renesse een groots aanbod van allerlei artikelen.

  Delen
 • Openingstocht Watersport Vereniging Bruinisse
  vrijdag 7 juni 2019 - maandag 10 juni 2019

  Openingstocht Watersport Vereniging Bruinisse

  In het Pinksterweekeinde zal de openingstocht van onze watersportvereniging (W.S.V.) plaats vinden. De tocht zal gaan van Bruinisse naar Antwerpen. Zowel leden als ook niet leden van de W.S.V. kunnen zich voor deze tocht inschrijven. Meer informatie  

  Delen
 • Pinkstermarkt Zierikzee
  zaterdag 8 juni 2019

  Pinkstermarkt Zierikzee

  De zon schijnt, tijd om naar buiten te gaan. Wij zorgen vandaag voor een leuk evenement. Pinkstermarkt. Een nieuw jurkje, verse stroopwafels, heerlijk vers fruit; een aanbod waar u vrolijk van wordt. Het is weer een gezellige markt met tal van kraampjes, terrasjes en muziek ! Kom kijken wat er allemaal te doen is.

  Delen
 • Pinkstermarkt Renesse
  zondag 9 juni 2019

  Pinkstermarkt Renesse

  De zon schijnt, tijd om naar buiten te gaan. Wij zorgen vandaag voor een leuk evenement. Pinkstermarkt. Een nieuw jurkje, verse stroopwafels, heerlijk vers fruit; een aanbod waar u vrolijk van wordt. Het is weer een gezellige markt met tal van kraampjes, terrasjes en muziek ! Kom kijken wat er allemaal te doen is.

  Delen
 • Kerstmarkt Renesse
  zaterdag 22 juni 2019

  Kerstmarkt Renesse

  Een wandelende kerstboom, een kerststal met levende dieren en marktlui met een kerstmuts op. In Renesse kan alles. Dus ook een kerstmarkt in juni.

  Delen
 • Combi Rotterdam
  zondag 23 juni 2019

  Combi Rotterdam

  De Combi-Rotterdam is een serie van 8 wedstrijddagen georganiseerd door 8 verenigingen in en om Rotterdam. Plezier en sportiviteit staan voorop bij de Combi-wedstrijden, verder is het de ideale manier om kennis te maken met het wedstrijdzeilen en zich hierin verder te ontwikkelen.

  Delen
 • Concert at Sea
  donderdag 27 juni 2019 - zondag 30 juni 2019

  Concert at Sea

  Met een groep vrienden nog even naar het Zeeuwse strand. Vooraan staan bij je favoriete artiest. Op de dam liggen met een biertje en lekker eten. Een rondje in het reuzenrad en met een cocktail in de hand kijken naar de zonsondergang.

  Delen
 • Zeeuwse dag van het paard
  zaterdag 29 juni 2019

  Zeeuwse dag van het paard

  49e editie van dit evenementen met o.a. show- en sportnummers, men- , spring- en dressuurwedstrijden. Locatie: Evenemententerrein aan de Bredeweg, Oosterland Meer info: www.zeeuwsedagvanhetpaard.nl

  Delen
 • Circus Renz
  woensdag 17 juli 2019 - zondag 21 juli 2019

  Circus Renz

  De familie Renz presenteert een c.a. 2 uur durende circusvoorstelling voor de gehele familie. Een prachtig traditioneel circusprogramma voor jong en oud, met clowns, (lucht)acrobatiek, jongleer werk, dans, dressuur met paarden, kamelen en nog veel meer...  Locatie: Manege Grol Renesse

  Delen
 • Visserijdagen Bruinisse
  donderdag 18 juli 2019 - zaterdag 20 juli 2019

  Visserijdagen Bruinisse

  Een feest voor iedereen! De Visserijdagen alias ‘het Mosselfeest’ trekt al ruim 55 jaar duizenden bezoekers en heeft daarmee zowel Bruinisse als heel Schouwen-Duiveland op de kaart gezet. Dit dorpsfeest is een echte publiekstrekker en dat is natuurlijk niet zonder reden. De aankomst van miss Visserij op donderdagmiddag om 14.00 uur, de braderie met de gezellige kraampjes, de vele uiteenlopende optredens, Lees meer

  Delen
 • Zeeuws wijnfeest
  vrijdag 2 augustus 2019 - zaterdag 3 augustus 2019

  Zeeuws wijnfeest

  2 daags evenement Tussen 16:00 en 18:00 ontvangt elke bezoeker een gratis glas Brut de Zelande bij binnenkomst. Gezellige avond met live muziek, Streekspecialiteiten van de BBQ en buiten keuken door Proeflokaal de Zeeuwse Zilte Zaligheden. Toegang gratis, vanaf 18 jaar. Meer info op de website. Zaterdag 3 augustus 13.00-23.00 uur.  De dag staat in het teken van de Zeeuwse wijnen en bijpassende lokale producten. Tevens treden er diverse Zeeuwse bands op. Ook is het mogelijk een helikopter vlucht te maken. Om 14:00 wordt de nieuwe Zeeuwse wijn Koningin gekroond. Voor alle leeftijden. Toegang gratis. Meer info op de website.

  Delen
 • Havendagen Zierikzee
  donderdag 22 augustus 2019 - zaterdag 24 augustus 2019

  Havendagen Zierikzee

  Jaarlijks terugkerend 3-daags evenement in Zierikzee met o.a. culinair (mosselen) sport, muziek, vaartochten, markt, folklore, kinderactiviteiten en vuurwerk. Op zaterdag een vaartocht met mosselkotters over de Oosterschelde. Meer info zie: www.havendagenzierikzee.nl

  Delen
 • Zeeland Nazomer Festival
  dinsdag 27 augustus 2019 - zaterdag 7 september 2019

  Zeeland Nazomer Festival

  Het Zeeland Nazomerfestival 2019 loopt van 27 augustus tot en met 7 september. Zodra het volledige programma bekend is kunt u dit zien op  https://www.theaterzeelandia.nl/programma_overzicht.html.

  Delen
 • Aquavitesse RS Aerocup en ONK RS500, RS Aero en Solo
  zaterdag 14 september 2019 - zondag 15 september 2019

  Aquavitesse RS Aerocup en ONK RS500, RS Aero en Solo

  Delen
 • FL Festival
  zaterdag 14 september 2019

  FL Festival

  14 september 2019 vindt de vierde editie van het FL Festival plaats op Jachthaven Bruinisse. Mode, eten en varen komen op een unieke manier samen op dit festival. Het programma nodigt uit om actief deel te nemen.

  Delen
 • Open Dutch Skiff Trophy
  zaterdag 5 oktober 2019 - zondag 6 oktober 2019

  Open Dutch Skiff Trophy

  Delen