Social Image Fallback

Hiswa Blauwe vlag Golden Anchors

Bootverhuur Aquavitesse

Kajuitjachten & zeilboten te huur
Voor dagjes, korte èn lange vakanties verhuren we kajuitjachten en zeilboten. Kajuitjachten hebben we bij Aquavitesse voor u vanaf 21 ft. (max. 4 personen) tot 37 ft (max. 8 personen). Voor zeilers zijn er Valkjes, Sun 2000 of nieuwe Fox 22 boten.  De boten zijn uitgerust met rolfok en buitenboordmotor. Lekker ontspannen te water!

Met de sloep op pad!?
Gezellig een dagje het water op in een ruime sloep, met goedgevulde picknickman? Natuurlijk! Dat is een superleuke manier om het Grevelingenmeer en al zijn schoonheden te ontdekken. Onze sloepen zijn voorzien van een buiskap en bergruimte onder de banken. U krijgt van ons een waterkaart van het vaargebied en zwemvesten voor alle opvarenden.

Kano’s en Sups
Lekker peddelen naar één van de eilandjes? Stand Up Paddelers (Sup-ers) en Kano-ers: wees welkom. Sup-boards, peddels, zwemvesten en kano's kun je bij ons huren voor een paar uurtjes, een paar dagen of een hele vakantie. Er zijn 1- en 2-persoons “Sit on top” kajaks en Sups. Kies maar uit! Heb je even uurtje hulp en begeleiding nodig - geen probleem. We helpen je graag goed op weg!

RS Sailing boten te koop

RS zeilboten zijn ontstaan uit de passie voor zeilen op topsnelheid met behulp van de nieuwste technologische snufjes en inzichten. De boten zijn gemaakt om gemakkelijker en sneller te varen: een feest voor de kenner. Kom langs voor  voor een bezichtiging of proefvaart! 

Website: www.aquavitesse.nl

 

Delen