Social Image Fallback

Hiswa Blauwe vlag Golden Anchors

WSV Jachthaven Bruinisse

Op Jachthaven Bruinisse zit een zelfstandige, actieve en gezellige watersportvereniging.
De WSV Jachthaven Bruinisse heeft een geweldig clubhuis op de eerste verdieping van het pand vlak naast het havenkantoor. Vanuit het clubhuis heb je een fantastisch uitzicht over de Grevelingen en de drukke ingang van de haven.

Het doel van de WSV is het leggen van contacten tussen ligplaatshouders in de haven. Van mei tot en met september is ons clubhuis geopend op vrijdagen en zaterdagen van 19.30 tot 23.00 uur. U kunt dan terecht voor een drankje en een borrelhap. Daarnaast organiseren wij vele activiteiten voor onze leden en ook dit jaar is er weer een gevarieerde kalender. Uiteraard wordt ieder seizoen geopend met een openingsfeest. Met Hemelvaart zal wederom de inmiddels befaamde openingstocht plaatsvinden, dit jaar naar Breskens, Gent en Middelburg. Ook de mosselavond, sliptong eten in Colijnsplaat en de midzomernachttocht ontbreken dit jaar niet. Tijdens de clubwedstrijden zal er weer gestreden worden om het clubkampioenschap.

Kijk voor meer informatie op de website van de vereniging: www.wsvjachthavenbruinisse.nl
Een paar weken voor aanvang van een activiteit, worden details over het programma gepubliceerd op de website, de nieuwsbrief en op Facebook. Nieuwe leden zijn van harte welkom. Online aanmelden kan via de site of via info@wsvjachthavenbruinisse.nl of kom gezellig langs in het clubhuis.

Tot ziens bij WSV Jachthaven Bruinisse!

 

Delen