Social Image Fallback

Sailor’s Inn

Ontspannen & genieten

Een aangename mix van Grand Café, Bistro en restaurant: dat is Sailor’s Inn. Het uitzicht op het Grevelingenmeer is prachtig! Op het terras of in de fraaie lounge binnen kun je terecht voor een eenvoudig hapje-drankje, een lichte lunch maar ook voor het chiquere voor-, hoofd- en nagerecht. Denk aan bouillon van boerderijkippetjes en tournedos met truffelsaus, maar denk ook vooral aan verrukkelijk klaargemaakte zoutwaterspecialiteiten als kreeft, oesters, zeebaars en mosselen – zoals het hoort!

Drijvend terras

In de zomer bedienen de obers en serveersters van Sailsor’s Inn niet alleen ‘op het land’ maar ook te water! Voor de deur van het restaurant ligt een groot drijvend terras, waar je je – onder een schaduwrijk zeildoek – haast aan de Cöte d’Azur waant. Heeeeerlijk borrelen, lunchen en dineren op het zoute water: wees welkom!

Voor alles wat er te vieren valt

Bij Sailor’s Inn leggen ze u graag feestelijk in de watten als het gaat om verjaardagen, jubilea, trouwfeesten of zakelijke evenementen. De Sailor’s Inn BBQ is geroemd en onvergetelijk, maar u kunt natuurlijk ook gaan voor kreeft met een sprankelend bubbeltje, een high tea of een mooi veelgangen diner. Informeer naar de mogelijkheden of bezoek de website: een aanrader!

Delen