Social Image Fallback

Hiswa Blauwe vlag Golden Anchors

Luxe ligplaatsen op een toplocatie

Bent u op zoek naar een ligplaats in een prachtig vaargebied, met 100% havencomfort en wilt u zich omringen met alle (nautische) voorzieningen die er maar te bedenken zijn? Een ligplaats in Jachthaven Bruinisse is het neusje van de zalm.

Uw ligplaats

De steigers zijn van slip- en slijtvast kunststof. Bovendien is het extra romantisch en veilig in de avonduren dankzij het sfeervolle ‘voetlicht’. Luxe loopbruggen verbinden de steigers met het vasteland. Er zijn dus geen trappen of onhandige 'opstapjes'. Uiteraard zijn de ligplaatsen voorzien van moderne stroom- en waterpunten. De bad- en toiletfaciliteiten zijn zo geplaatst, dat u ze makkelijk kunt bereiken. 

Supermodern en fullservice

Op de havenkade vindt u alle faciliteiten die u als waterliefhebber nodig heeft: van sanitair, jachtservice en watersportwinkel tot café-restaurant en supermarkt. De haven heeft ook een openbaar zwemstrand en een prachtig zoetwaterzwembad voor de kinderen. Daarmee behoort Jachthaven Bruinisse tot de modernste en gezelligste jachthavens van Zeeland en Nederland.

 

Contact Tarieven

Delen