Social Image Fallback

FL Festival zaterdag 8 september

Isabel Provoost on stage!

Zaterdag 8 september vindt alweer de derde editie van het FL Festival plaats op Jachthaven Bruinisse. Mode, varen en eten komen op een unieke manier samen op dit festival. Bekijk de laatste trends op het gebied van mode, geniet van al het lekkere eten van diverse restaurants en foodtrucks en als klap de vuurpijl worden uw kids ook vermaakt door een clown, kunnen ze geschminkt worden en los gaan op het springkussen.

Het FL Festival is een initiatief van Fleur Producties om Zeeland landelijk te promoten en kan allen worden georganiseerd door middel van het samenwerken met verschillende sponsoren. Hierbij stellen zij graag 1 van onze nieuwe sponsoren voor: 

De Schipper Groep is trotse sponsor van Food & Lifestyle festival

Bij de Schipper Groep staat de adviseur naast de ondernemer. We zullen nooit op uw stoel van ondernemer gaan zitten, maar wel er pal naast om samen aan een succesvolle toekomst te werken. Het is ons doel om u te helpen uw prestaties te verbeteren en het ondernemen zo makkelijk mogelijk te maken. Daarom kijken we verder dan alleen de cijfers. Door de inzet van onze kennis en ervaring van de markt en uw branche, komen we samen tot concrete en overzichtelijke oplossingen, toegepast op uw situatie. Zo zorgen we er samen voor dat u en uw onderneming nog beter presteren. 

Wij bieden ondernemers in het midden- en kleinbedrijf alsmede binnen de agro diverse diensten op het gebied van onder meer accountancy, belastingadvies, personeel en organisatie, pensioen en financiering. Voor deze ondernemers zijn wij een professioneel klankbord. De Schipper Groep heeft 12 vestigingen in Zuidwest-Nederland en behoort tot de top 20 van accountantskantoren in Nederland. Belangrijk is dat we altijd dichtbij zijn en dat er een gezicht bij Schipper hoort. 

Meer weten wat wij voor u kunnen betekenen? Ga naar www.SchipperGroep.nl

Delen