Social Image Fallback

Hiswa Blauwe vlag Golden Anchors

Resultaten klanttevredenheidsonderzoek

Beste gast,

Meer dan helft van onze ligplaatshouders heeft deelgenomen aan ons tevredenheidsonderzoek. Een zeer goede respons. Aan iedereen die hieraan heeft meegewerkt: hartelijk dank voor alle positieve en constructieve feedback! Het is fijn om te zien dat uw betrokkenheid bij onze jachthaven groot is.

Hieronder vindt u enkele kernpunten die uit het onderzoek naar voren zijn gekomen:

- Orde en netheid op de haven wordt door u het meest als uitstekend beoordeeld.

- De klantgerichtheid en vakkundigheid van onze medewerkers worden als goed tot uitstekend gewaardeerd.

- De ligplaatsen in het algemeen worden als beste gewaardeerd.

Daarnaast zijn er, natuurlijk, een aantal verbeterpunten onder onze aandacht gebracht. Zo geeft u bijvoorbeeld aan behoefte te hebben aan meer zichtbaarheid van het personeel op de steigers, verbetering van de Wifi en een ‘ander soort’ toiletpapier. Ook het hanteren van de regels in specifieke situaties zoals stilte op de haven na 23:00, honden aan de lijn en geen “vreemden“ op de steigers behoeven van onze kant zeker meer aandacht.     

Wij gebruiken deze resultaten om onze dienstverlening te analyseren en vervolgens te verbeteren.
Veel ligplaatshouders hebben aangegeven hierover mee te willen denken in een zogenaamde ‘denktank’. Binnenkort nodigen wij een aantal ligplaatshouders hiervoor uit. Wij streven ernaar om 1 persoon per steiger in deze groep te laten plaats nemen. Wanneer hier meer duidelijkheid over is ontvangt u bericht van ons.

Wij gaan direct aan de slag met het bestellen van nieuwe bagagekarren, ( nog ) betere bereikbaarheid en communicatie zodat u altijd weet waar u aan toe bent. We houden u van onze vervolgstappen op de hoogte!

Indien u aanvullende verbeterpunten met ons wilt delen, kunt u te allen tijde contact opnemen d.m.v. een e-mail aan ondergetekende of direct met onze collega’s op het havenkantoor.

Met vriendelijke groet,

Namens team Jachthaven Bruinisse b.v.

Henk Gravestein,
Havenmanager

E-mail: hgn@jachthavenbruinisse.nl

Delen