Social Image Fallback

Nieuwjaarsborrel WSV Jachthaven Bruinisse

Nieuwjaarsborrel WSV Jachthaven Bruinisse

De Watersportvereniging Jachthaven Bruinisse is al weer druk bezig het programma voor het komende jaar rond te krijgen. Uiteraard zal er weer de gezellige openingstocht georganiseerd worden, diverse clubwedstrijden en natuurlijk vele activiteiten in het clubgebouw.

De eerste activiteit is de traditionele Nieuwjaarsborrel. Wij nodigen graag alle leden en sponsoren van de WSV van harte uit voor de nieuwjaarsborrel. Deze wordt gehouden in het clubgebouw van de WSV op zondag 28 januari 2018 vanaf 15.00 uur. 

Tijdens de nieuwjaarsborrel geven we ook korte toelichting op de (concept) activiteitenkalender voor het komende seizoen. Laat ons s.v.p. even weten of je van plan bent om te komen. Dan kunnen daar met de inkoop tijdig rekening mee houden. Stuur een email naar info@wsvjachthavenbruinisse.nl

Alvast hele fijne feestdagen en tot ziens op zondag 28 januari 2018!

WSV Jachthaven Bruinisse is een actieve vereniging in de jachthaven. Bij de WSV staan gezelligheid, gevarieerde activiteiten en contacten met andere watersporters centraal. Ook dit jaar hebben we weer een volle kalender voor alle liefhebbers van de watersport, zowel voor ligplaatshouders met een zeilboot als voor ligplaatshouders met een motorboot. Ga voor meer informatie naar www.dewsv.nl.

Delen