Social Image Fallback

Even voorstellen: het zomerteam op de haven

Ook deze zomer hebben we een gezellig en enthousiast team dat er alles aan doet u een onbezorgd verblijf te bezorgen. We stellen het zomerteam graag aan u voor.


Marc de Bruine

Marc is 22 jaar en woont in Sirjansland, een klein dorpje vlak bij Bruinisse. Hij studeert Gezondheidszorgtechnologie aan de Hogeschool Rotterdam en is bezig met het behalen van zijn motorrijbewijs. In zijn vrije tijd is hij leider bij de jeugdbrandweer in Bruinisse en vindt hij het leuk lekkere dingen te bakken of te koken.

“Ik vind het fijn om op een plek te werken waar iedereen vakantie heeft en de sfeer heel fijn is. Werk voelt dan ook bijna als vakantie. En natuurlijk help ik graag mensen een leuke tijd bij ons op de haven te beleven.”


Sophie Keijzer

Sophie is 20 jaar en woont in Nieuwe-Tonge op het mooie Goeree -Overflakkee. Zij hoopt binnenkort haar diploma Bedrijfsadministratie te halen. In haar vrije tijd is zij vaak op het water te vinden. Vorig jaar werkte zij ook op de jachthaven.

“Ik heb het ontzettend naar mijn zin op de Jachthaven. Elke dag is anders. De gezellige gasten maken dit werk leuk. Ik kijk ernaar uit iedereen weer te zien dit seizoen”


Quinten de Keijser

Quinten is 18 jaar en woont al zijn hele leven in Bruinisse. Hij studeert International Business Studies in Rotterdam en doet veel aan fitness. Verder is hij een autofanaat en gaat hij graag uit met vrienden.

“Het contact met veel verschillende mensen vind ik toch wel het leukste aan deze baan. Verder is een lekker zonnetje tijdens werkdagen ook niet verkeerd” Willem Bout

Willem is 20 jaar en woont in Bruinisse. Hij heeft onlangs zijn opleiding tot Kapitein Binnenvaart afgerond en gaat na de zomer verder met een studie Logistiek. In zijn vrije tijd doet hij veel aan sport.

“Ik vind het werk in de jachthaven leuk, omdat het erg afwisselend is en ik zelf gepassioneerd van varen ben.”


Jesse McLuskey

Jesse is 21 jaar en woont in Rotterdam waar hij rechten studeert. Niet verrassend dat zijn hobby’s voornamelijk bestaan uit terrasjes pakken en alles wat de stad en het studentenleven te bieden heeft.

“Deze baan is leuk, omdat iedereen relaxt en vrolijk is. Ik kan ook geen ander werk bedenken met een beter uitzicht als hier”

 

Fabiënne van Opijnen

Fabienne is 21 jaar en geboren en getogen in Bruinisse. Zij woont nu in Tilburg waar zij rechten studeert. Verder speelt zij graag volleybal en werkt zij ook nog in de keuken. Haar specialiteit? Sushi.

“Als geboren en getogen Bruse vind ik het heerlijk om hier steeds terug te zijn in de zomer. Voor mij voelt het hier echt als thuiskomen. Ik hou van de zilte zeewind, het mooie weer en ik vind het lekker dat er een echte vakantiesfeer hangt. Dit blijft mijn Thuishaven’

Delen