Social Image Fallback

Hiswa Blauwe vlag Golden Anchors

Gulf Diesel Green …dé oplossing tegen verstopte filters van uw boot!

Bacteriën in de brandstoftank van uw boot kunnen een groot probleem vormen met verstopte filters en stilstand van uw boot als gevolg. Daarom kunt u bij ons Gulf Diesel Green tanken!

Gulf Premium brandstoffen zijn er op gericht om juist dit soort problemen te voorkomen.

Condensvorming in de tank van uw boot stimuleert bacteriegroei. De enzymtechnologie in Gulf Diesel Green breekt onzuiverheden als water, sludge en micro-organismen af en reinigt zo het gehele brandstofsysteem van de brandstoftank tot de motor van uw boot.

Geschikt voor langdurige opslag

Bij Gulf Premium brandstoffen is het geen enkel probleem als u uw boot een langere periode niet gebruikt. Bij andere brandstoffen krijgen bacteriën dan de kans door te groeien, maar de enzymtechnologie in Gulf Diesel Green blijft actief en houdt de brandstof gedurende lange tijd in topconditie. Bovendien verlengt het de levensduur van tanks, filters en motoren.

Lager brandstofverbruik, beter voor het milieu en directe omgeving

Gulf Diesel Green zorgt verder voor een lager brandstofverbruik (-10%) of meer vermogen en een verlaagde uitstoot van CO2 (-10%) waardoor het beter is voor het milieu. Daarnaast reduceert Gulf Diesel Green de uitstoot van andere schadelijke gassen als NOx (-10 tot -20%) en roet en fijnstof (-30 tot -40%) wat van belang is voor mensen die zich in de directe omgeving van de boot begeven.

Delen