Social Image Fallback

Hiswa Blauwe vlag Golden Anchors

Start Oosterscheldekreeften seizoen

Het Oosterscheldekreeften seizoen is op donderdag 29 maart officieel geopend en loopt tot en met 15 juli. De eerste gevangen kreeft is geveild voor een goed doel en de officiële Kreeftenwijn met speciaal ontworpen etiket is nu bekend. Kortom, de Zeeuwse chefs kunnen los. Elf van hen zijn verenigd in de Kring van de Oosterscheldkreeft waaronder onze eigen Brasserie Sailor’s Inn

Uniek product

De Oosterscheldekreeft is een bijzonder en uniek ‘product’ uit de Oosterschelde. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken, dat door de afwijkende DNA structuur ten opzichte van de overige kreeften uit de wereld, de Oosterscheldekreeft een fijnere en zachtere smaak heeft.

Bovendien staat de versheid van de Oosterscheldekreeft (rechtstreeks uit de Oosterschelde naar de restaurants) garant voor een hoogwaardig kwalitatief product. Verder kenmerkt de Oosterscheldekreeft zich door de duurzame visserijmethode.

Kring van Oosterscheldekreeft

Zes keer per jaar komt de groep gerenommeerde Zeeuwse restauranteigenaren bij elkaar om hun inzichten en ideeën over dit bijzondere product met elkaar te delen. Tijdens deze bijeenkomsten denken zij na over de lekkerste smaakcombinaties en stemmen hun kreeftenmenu’s zorgvuldig op elkaar af. Dit resulteert elk jaar weer in een gevarieerd aanbod voor u als consument.

Zelf proeven

Kom langs bij Brasserie Sailors Inn en ervaar zelf deze unieke kwaliteit.

In de Sailors Inn kunt u al genieten van een kreeftenmenu voor slechts € 64,50 p.p.

Zij hebben zelfs een primeur voor u: het LOBSTER TAKE AWAY

  • 2x500 gram Oosterscheldekreeft

  • 1 fles Kreeftenwijn

  • 1 bakje Kreeftenmayo

​Voor € 99 geniet u met 2 personen aan boord van uw eigen schip van de Oosterscheldekreeft

Heeft u al honger gekregen? Reserveer dan nu uw Oosterscheldekreeft bij Sailors Inn

 

Reserveren

 

Delen