Social Image Fallback

Hiswa Blauwe vlag Golden Anchors

Verandering management Jachthaven Bruinisse: nieuwe rol Henk Gravestein

Na een dienstverband van ruim 12 jaar bij Jachthaven Bruinisse, in eerste instantie als projectmanager en vervolgens als havenmanager, loopt Henk Gravestein tegen de pensioengerechtigde leeftijd aan. Wie Henk een beetje kent weet dat “rustiger aan doen” niet in zijn vocabulaire voorkomt. Zijn ruime kennis en ervaring op het gebied van de ontwikkeling en management van een jachthaven passen bijzonder goed bij de toekomstplannen van de jachthavengroep Thuishavens.

Sinds september vorig jaar maken de Thuishavens (Jachthaven Bruinisse, Jachthaven Naarden en Marina Muiderzand) onderdeel uit van de Franse jachthavengroep Port Adhoc. De gezamenlijke strategie is gericht op groei met als doel een internationaal netwerk van jachthavens te realiseren

Vanaf 1 oktober start Henk in de functie van Projectmanager Ontwikkeling voor de Port Adhoc organisatie. Samen met zijn Franse collega Clément Heliot houdt hij zich bezig met mogelijke acquisities van jachthavens.

De leiding van de haven komt in de vertrouwde handen van Viola Schellevis en Marco de Berg. Beiden zijn al langere tijd aan Jachthaven Bruinisse verbonden en zijn voor velen een bekend en vertrouwd gezicht. Henk zal zijn werkzaamheden gefaseerd overdragen. 

Voor het bedrijf is het goed dat de vervanging intern kan worden oplost. Viola en Marco zijn in staat de positieve ontwikkelingen op de haven voort te zetten. Viola is verantwoordelijk voor alle commerciële- en administratieve zaken en Marco krijgt de verantwoordelijkheid over de volledige techniek op de haven (waaronder inkoop en kwaliteit)

Voor vragen of meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Delen