Social Image Fallback

Hiswa Blauwe vlag Golden Anchors

Kindvriendelijkste haven van Zeeland

Als de kinderen blij zijn, dan zijn de ouders dat meestal ook. Daarom doen we ons best om een echte familiehaven te zijn. Met succes. Afgelopen jaar is Jachthaven Bruinisse door de lezers van het tijdschrift Zeilen gekozen tot meest kindvriendelijke haven van Zeeland. De families noemen voornamelijk het zwemspeelbad, de informatieborden over vogels, schelpen en dieren op de steigers en de onderwaterkijkers!

Spelenderwijs leren over de natuur

Het Grevelingenmeer is zo schoon dat u bijna overal in de haven de mosseltjes en de zeesterren op de bodem kunt zien rondscharrelen. Een unieke belevenis voor zowel ouders als kinderen. Leer over de flora en fauna van het meer door samen naar het water te kijken. Of vang krabbetjes vanaf de havensteigers om de dieren van dichtbij te bestuderen. Liever iets actiever? Naast de jachthaven ligt een prachtig aangelegd zandstrand waar heerlijk gezwommen en gespeeld kan worden. Natuurlijk is er een zeilschool aanwezig waar u en uw kinderen kunnen leren zeilen, maar ook kanoën, suppen of surfen behoren tot de mogelijkheden.

Zwemparadijs voor ouder en kind

Lekker kliederen met water is het allerleukste om te doen! Spelen met de water-speeltoestellen, in en uit het water hollen, op de rug van papa door het water plonzen... Het kan allemaal in het zoetwater zwem- en speelbad in het hart van onze jachthaven. Zo gelegen dat ouders óók iets te zien en te doen hebben terwijl ze de kinderen in de gaten kunnen houden. Een lekkere kop koffiedrinken op de veranda van SuperBru, genieten van een koel drankje op het terras van Sailor’s Inn of even een boek lezen op de bankjes in het groene gras naast de baden. Het kinderzwemparadijs is geschikt voor ouders en kinderen!

Delen